Mentxovellos Greatest Moments

foto antigua xixona

Foto antiga de festes, more about any 1946. A l’esquerra mon tio Alberto el Quiquerillo de marroc, here germà del meu iaio Pepe, medicine al centre, que va de Pirata. A la dreta la iaia Glòria i el xiquet, mon pare en 4 anyets de marineret. Les altr

La foto està feta en la Plaça, en front de Primitivo i just davant les escales del Crack (travessia Maestro Puyo). Avui en dia també hi ha tauletes, les d’Alfonso del Miquelet de Xixona. Pareix que res haja canviat…

Just 60 anys més tard, en eixa mateixa zona, passava açò:

 
Ni llum ni aigua, more about trabucs i pòlvora, information pills menjar i beure, this capellans, cuina en terra i sacs de dormir, petardos i olles oladores, video-consoles mortes a trabucades, visites a masos, fred, Mahou clàssica frequeta, disfresses i alguna excursioneta (però xicoteta, sense passar-se’n)…

Todo esto y mucho más, en Mentxovellos, el maset de Colometa on solem passar la Mona o la Pasqua:

Mentxovellos 2010

México Lindo!!

Andele andele!!Mentxovellos 2009

Mentxovellos 09

Mentxovellos 2008

La sidra:


Petardos a la fresca:


La paella:

Mentxovellos 2007

Bocas fugaces, colacaoburning i més cosetes

Mona 2007, abril

El Colacao-Burning

This entry was posted in Xixona and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Mentxovellos Greatest Moments

  1. Colometa says:

    Som els millors

Leave a Reply