Festes de Xixona 2010, moros i cristians en directe

És que es traure la dolçaina, ampoule cialis 40mg i la cosa es lia…

Quasi ens morim de calor. Això sí, health si vam revisar les càmares del caixer, sale una sorpresa s’emportarien.

Va ser en un soparet de 2009, concretament el del 8 d’Agost


http://www.youtube.com/watch?v=pYwZY9hFS1g


http://www.youtube.com/watch?v=lMuEHiwkMvc

Encara que diguen el contrari, this enguany les festes no estan fluixes. Una cosa és que isca menys gent, discount o fins i tot que la teua filà no desfile un soparet, que la teua banda tinga menys músics, que hi haja de sopar “jamón y queso de bola”, però jo de moment estic passant-ho igual de bé com sempre, i creue els dits per què així siga durant molt de temps.

Queda un dia per què comencen els dies grans de les festes. Els soparets han estat igual de divertits que sempre. Enguany no hi ha barres al carrer, cosa que jo agraïsc, més que res perquè el no tenir la barra i els altaveus del Bebop a 10 metros del meu llit em farà descansar més i em farà anar a gitar-me antes. Pareix ser que el Parasol, al què per algun motiu tots li solem tenir carinyo, ha tornat a l’esplendor perdut. Hi ha filaes que han baixat molt el nombre de festers, com els Vermells, que en són menys de 100, quasi com els pirates. D’altra banda, la Canyeta és la filà amb més festers, amb uns 150 en total.


http://qik.com/video/10004171

Enguany complim els Mariners-Pirates el 75 aniversari des de la seua fundació, que coincideix pràcticament amb l’inici de la Guerra Cívil. Potser per això hem eixit tan guerreros… Els capitans dels Pirates, Tito y Toñín estan posant des de l’any passat tota la il.lusió del món. No obstant això, tenim un poc de pena perquè Toñín, l’abanderat, no ha pogut venir des de França per motius personals, i des d’ací li enviem molts ànims i l’esperem amb moltes ganes.

Com sempre sol passar, eixos nervis quan arriben les festes ja s’han apoderat del meu cos, encara que normalment tot sol anar bé, sobre tot gràcies a la feina que fan molt festers que ens ho deixen tot preparat. El día de l’entrada faré doblete en dos esquadres especials. Per una banda, en els mariners, tindrem una EE per cel.lebrar el 75 aniversari. D’altra banda, en els marrocs, que són capitans enguany, fa dos anys que estem estalviant per a l’esquadra capiNatia 2010, amb un grupet de gent dignes de l’apel.latiu de “lo milloret de cada casa”. El soparet amb els marrocs i la capiNatia va ser espectacular, i esperem que l’entrada també.

http://qik.com/video/10364623


http://qik.com/video/10365044


Sempre que arriben estes dades me’n recorde dels xixonencs que estan fora i no hi poden estar. Enguany he intentat que es retransmitira algun acte en directe per professionals, però no ha pogut ser. De totes maneres, faré el de tots els anys: penjaré fotos i vídeos en aquest bloc tan prompte com siga possible. El iPhone em permet retransmetre-ho en directe, així que espere que així siga. Ho podreu seguir a través de:

twitter.com/faloco

o

facebook

Els vídeos en directe estaran en: QIK.COM/faloco

Si tot va bé, Bart posarà una webcam des de “El Séptimo Cielo” el dia de l’Entrada.

Ací teniu un especial de festes del nou periòdic on-line ARA-MULTIMEDIA: Especial Festes

I el programa d’actes de les festes de Xixona: Programa de festes

Així que espere que siguen unes bones festes per a tots!

This entry was posted in Moros i Cristians and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply